De Schijnwerper …..


                  …….doe je mee?

Sponsors.

in natura, diensten of financieel
Cardridge vulstation
Hoofdstraat 170 A, Schijndel
www.inktbrabant.nlAkkerstraat 2A, SchijndelVan Kruijsdijk Notarissen, Schijndel

Stichting De Schijnwerper

Hoofdstraat 174

5481 AK Schijndel

schijnwerper174@gmail.com

www.schijnwerperschijndel.nl


OPEN: woensdag, vrijdag en zaterdag

13.30 – 17.00 u.


K.v.K.:   62490850


Fiscaal nr.:   8548.38.405


Bezoek ons op

Home Deelnemers Ruilwinkel Nieuwsbrieven Exposities Verslag

De Schijnwerper in beeld

De schijnwerper.mp4

DEELNEMERS.


In onze doelstelling staat: ”Personen of instellingen helpen met bekendheid en publiciteit”. Een steuntje in de rug te geven met waar zij aan werken, eventueel ook met verkoop van producten of merchandising.

De keuze die daaruit is voortgevloeid is momenteel:
AMNESTY INTERNATIONAL
Een grote internationale organisatie. Opkomen voor vrijheid, voor mensen die geen stem hebben, die vergeten dreigen te worden. Weliswaar is de organisatie (naam) wel bekend, doch het ontbreekt wellicht aan bereikbaarheid en voorlichting op plaatselijk niveau. De landelijke collecte-week wordt wel elk jaar goed georganiseerd en er zijn individuele leden die aan bv. schrijfacties deelnemen. Amnesty International is ook gekozen voor zijn mondiale insteek. Contactpersoon: Peter v.d. Hoogenhof
Houd Hoop Levend, een voortslepend probleem sinds 1948, Palestina -Israel. Een sponsor-aktie voor olijfbomen. Een vreedzame manier om de vernielde olijfbomen in de bezette gebieden te vervangen of op andere plaatsen weer aan te planten. Deze aktie, in Nederland ondersteund door Cordaid, is gekozen omdat het een van de politiek meest omzeilde realiteiten is. Contactpersoon: Sandra Laheij.

Zoek je ook steun of samenwerking voor iets wat jij / jullie belangrijk vinden ?


Neem contact op, we kunnen uitzoeken wat we samen kunnen doen.

Enkele uitgangspunten: in principe ben je “gast”, mee-doen kost niets! Het is niet commercieel, het is niet gebonden aan partij-politiek, het staat niet al overduidelijk in de belangstelling en kan bv. met subsidies best zijn eigen boontjes doppen. De ondersteunde organisaties zullen niet enkel bevordering van recreatie, cultuur of sport beogen, tenzij het voor een minderheidsgroep is, waarvoor ze zich inzetten.De Schijnwerper …….. doe je mee?


De ruilwinkel / kringloopwinkel en de Tentoonstellingen zijn gelijktijdig ook op de Hoofdstraat 174 aanwezig.
Zij hebben hun eigen reglement. Zie elders op de site.